Perfect om mee te gamen

gaming monitor

Heb je een monitor nodig waar je mee wilt gamen, dan moet deze aan andere specificaties voldoen dan een normale monitor om bijvoorbeeld kantoorwerkzaamheden mee te doen. Een gaming monitor heeft namelijk heel andere eigenschappen, in de meeste gevallen ververst het beeld veel sneller dan bij een andere monitor zodat je een ultieme game ervaring hebt. In de webshop van azerty.nl vind je de verschillende soorten monitoren netjes gerangschikt. 

gaming monitor

Hoe meer pixels hoe scherper

Hoe meer pixels hoe scherper het beeld is bij een gaming monitor, dit geeft natuurlijk een prachtige ervaring en een mooi beeld. Maar nog belangrijker is de snelheid bij het verversen  van het beeld, ververst je beeld niet snel genoeg dan krijg je een haperend beeld tijdens het spelen van een game. De nieuwste spellen zijn veeleisend betreft een monitor, voordeel bij de nieuwste modellen is de connectie met de videokaart. Zodra deze beelden ververst gaat automatisch de monitor dit ook doen. Bij Azerty.nl kunnen ze hierover alles vertellen. 

Aantal beelden per seconde

Je computer kan een game perfect spelen, toch is het bijzonder belangrijk dat je een goede gaming monitor hebt. Het belangrijkste is dat een monitor een aantal beelden per seconde weer kan geven voor een ultieme speelervaring te creëren. Waar een normaal beeldscherm ongeveer 60 beelden per seconde weergeeft, is dit bij een monitor om mee te gamen in de meeste gevallen het dubbele. Hierdoor heb je geen last van haperende beelden en loop je altijd vooraan in de strijd mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.